2013. május 28., kedd

Jillian Michaels - Body Revolution Cardio 3

Időtartam: 33 perc
Eszközök: eszköz nélkül
Edző: Jillian Michaels
Sorozat/produkció: Body Revolution, Gaiam
Nyelv: angol
Jellege: kardió

Vélemény: Az utolsó fázis kardió-videója, és nagy része ugrálás, akinek ízületi problémái vannak, neki se álljon. 
Nincs külön bemelegítés, ráhangolódás, rögtön kezdi az edzést.
24 gyakorlatból és összesen három körből áll. A  gyakorlatok a következők: jobbra-balra ugrálás és ellentétes kézzel érinteni kell a lábat, ugrások rúgásokkal, taposás, térdemelések egyik, majd másik oldalra, ugrókötelezés imitálása, váltott lábú rúgások egyenes lábbal, plankben oldalra ugrások, rocksztár ugrások, guggolásból ugrások, kitörésben váltott lábú ugrálások, guggolásban terpeszbe ugrálás, magas térdemeléses ugrálás, majd plankbe ugrás, hosszú ugrások előre, hátra két rövidet, magas térdemeléses helyben futás, és felfele boxolás, váltott lábú ugrálás, kezek ez emelt láb irányába mozognak, magasra ugrások, plankben egyik lábunkat a kezünk közé tesszük, másikkal előre-hátra lépünk, majd csere, fordított plankben rúgások, plankből guggolásba ugrások, lefele néző kutyapózba előre-hátra ugrás, zig-zag ugrálás, négyütemű gyakorlat oldalsó plankbe ugrásokkal, egy lábon ugrálások, plankbe boxolás. A végén van egy rövid nyújtás.
Szerintem nem olyan nehéz ez a kardió, mint egy Insanity, mivel kevés ideig végzünk egy-egy gyakorlatot, de kezdőknek - középhaladóknak pont jó, ahogy felépítette Jillian ezt a programot. Az izzadás nem fog elmaradni, azt azért garantálom, az állóképességet, tüdő-szív munkát jól fejleszti. Jillian azt mondja biztatásként, hogy "You can do it", úgyhogy kitartás, és tessék megcsinálni!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Péntek Enikő videóiról mi a véleményed? :)

Vandy írta...

A http://tornavideo.hu/ oldalán található tornákból már sokat kipróbáltam, a Zóna Edzés dvd-t is, és ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=KLyAsooP8eQ szerintem jók, mindent átmozgat, majd egyszer lehet, hogy részletesen is írok róla.