2009. december 7., hétfő

Gilad - 60 Minutes Low Impact Workout


Időtartam: 60 perc
Bemelgítés/karok/csípő/combok/derék - 18 perc
Low impact aerobics - 22 perc
Has/csípő/popsi/combok/levezetés - 21 perc

Eszközök:
matrac
Edző: Gilad
Sorozat/produkció: Gilad
Bodies in Motion
Nyelv: angol
Jellege: zsírégető, alakformáló
Vélemény:

Ha már írtam a 30 percesről, írok a 60 perces változatról is.
Ugyanolyan a felépítése, mint az előzőnek, bemelegítés és álló gyakorlatok, amiben itt most sokkal alaposabban és több gyakorlattal dolgoztatja meg a megcélzott izmokat, ezek után jön a bő 20 perces kardió rész különböző egyszerűbb lépéskombinációkkal, majd a talajgyakorlatokban derekasan lefárasztjuk a hasunkat, popsinkat, combjainkat klasszikus gyakorlatokkal. Rövidke levezetés-nyújtás a végén, és máris eltelt a hatvan perc.

A 30 perces videóhoz hasonlóan ez is remek szerintem. Giladnak is egyébként meglehetősen masszív életművet sikerült már eddig is összehoznia, főként klasszikus "aerobic-hőskori" stílusú filmekről van szó, amelyek annak ellenére, hogy nem annyira "modernek" és "trendik", a mai napig is tökéletesen megállják a helyüket. Gilad az egészséges, aktív életmód igazi hittérítője, minden videóján elhangzik, hogy tegyük a mozgást napi rutinunkká és éljünk aktívabb életet.

Érdemes a torna közben is meghallgatni és megfogadni a tanácsait, a legtöbb gyakorlatnál igyekszik felhívni a figyelmet a helyes végrehajtásra, így hatékonyabbak a gyakorlatok és megelőzhetjük a sérüléseket is.

Nagyon szeretem Gilad videóit, mindenki szeretni fogja, aki valójában a mozgást keresi, nem pedig a trendi és divatos stílussallangokat.

1 megjegyzés:

Vaczila írta...

Ma én is megcsináltam és nagyon bejött ez az edzés. Nem is volt igazán nagy kedvem a tornához, de menet közben megjött és ez Giladnak köszönhető. A pasinak kicsit nőies a mozgása szerintem, de ettől még nagyon jó amit csinál. Jól el is fáradtam a végére, de pont ez volt a cél.