2010. január 10., vasárnap

Béres Alexandra - A legjobb formád


Időtartam: 40 perc + 20perc extrák


Eszközök: törölköző
Edző: Béres Alexandra
Nyelv: magyar
Jellege: zsírégető, alakformáló

Vélemény: Általában kedvelem Szandi lemezeit és előre bocsátom, ebben sem csalódtam. Nem új mozgásanyaggal találkozunk a lemezen, hanem a korábbi lemezek legjobb gyakorlatai vannak itt összeszedve. Úgy is mondhatnánk, hogy ez Szandi munkásságának a sikeregyvelege. Ez a lemez egy 40 perces általános testmozgás, amely kiterjed minden testrészre. Bemelegítéssel kezd. Az első 20 percben állva tornázik, majd a második felében a törölközőn. A gyakorlatokat végig számolja, azt is mondja hogy mennyi van még vissza, vagy hogy épp melyik izmot kell érezni. Intenzív, dinamikus gyakorlatsor. Nekem egy picit a kitörés sok benne, mert a térdem nincs igazán jóban ezzel a gyakorlattal, de ez az én egyéni problémám. Attól még tudom hogy ez egy nagyon hasznos és jó gyakorlat, mások biztosan jobban kedvelik. Akinek a 40 perc nem lenne elég, talál a lemezen extra comb, far és has programot is, ha ezeket is megcsináljuk, 60 percre nyújtható az edzés ideje. Szerintem nagyon jó anyag. Nem nehezek a gyakorlatok, de egy kis alapot mindenképp igényel. Én mindenesetre kellemesen elfáradtam a végére. Olyan gyakorlatokból áll, amit kismamák is bátran végezhetnek, Szandi 3 hónapos kismamaként tornázik itt.

3 megjegyzés:

Zita HD írta...

kipróbáltam én is, hát nem semmi!
ahhoz képest, h 3 hónapos terhes...:-)

elég kemény lett a torna, főleg a combgyakorlatok... és elég jó tempót diktál, gondolom, hogy beleférjen a 40 percbe.

Tényleg jó anyag, bár nem kifejezetten kezdőknek való szerintem. a végén jó lett volna kicsit több nyújtás, de annyira nem vészes.

Szandi megint elég jót hozott össze:-))))

zsuzso100 írta...

Hát igen, a comb elég kemény...ott hagytam abba, és rájöttem, hogy antifitness napom van, még erősödnöm kell hozzá, de egyébként tényleg jónak tűnik.

Névtelen írta...

szia
én nekem ez könnyebb, mint a "Live" programja. Ezt könnyebben megcsinálom (extrák nélkül), mint a live-t. Sokkal jobban is szeretem. Pedig nem vagyok valami fitt. Még 30 kiló a feleslegem 3 gyerek után.