2009. április 20., hétfő

ChaLEAN Extreme - Burn Circuit 1

Időtartam: 37 perc
Eszközök: súlyzó több méretben
Edző: Chalene Johnson
Nyelv: angol
Jellege: erősítő

Vélemény: Első alkalommal nem ragadott magával, de adtam neki még egy esélyt, és valóban most jobban bejött. Kicsit furák a lassú gyakorlatok, bár tudom, hogy ezek elég hatásosak, de nem izzadtam meg, valahogy kevésnek bizonyult, enyhén éreztem a mozgást, talán a Circuit 2-t kellett volna vagy nagyobb súlyokkal.
De észre sem vettem és már el is telt, pedig azért a 37 perc annyira nem kevés.
És a másik dolog, ami nagyon tetszik benne (talán az összes beachbody videóban így van), folyamatosan írja hány perc van még hátra.

1 megjegyzés:

Noémi írta...

á, a circuit 2 sem erősebb, nem nehezednek a gyakorlatok a circuit számnövekedésével egyenes arányban - inkább csak kicsit más gyakorlatok vannak, hogy ne unj rá annyira, meg hogy egész hét alatt gondoskodj az egész testedről.
Mert a calendar szerint hétfő circuit 1, kedd rest, szerda circuit 2, csütörtök burn interval, péntek circuit 3 - most csak a hasamra ütöttem, de hasonlóan váltakoznak.

amúgy nekem elsőre dögunalmas volt, meg furcsa és nem éreztem úgy, hogy marhára megerőltetném magamat. De mivel épp folyamatosan szar egészségi állapotban voltam, kitartottam emellett, mondván, jobb mint a semmi, mert nem tudtam rávenni magam több tornára. És nem is tudom, talán két hétig csináltam ezeket váltogatva és már éreztem a hatását. Nem tudom, hogy működhet, de működik. A fenekem és combom feszesebb és keményebb, a hasamról nem is beszélve (amit a legkevésbé értek, mivel alig van hasizom - még így is hogy én az ab burnert mindig megcsinálom utána).