2009. május 9., szombat

Hip Hop Abs - Ab Sculpt

Időtartam: 24 perc
Eszközök: -
Edző: Shaun T
Nyelv: angol
Jellege: hasizom
Vélemény: Egy kardio mozgás kiegészítéseként kiváló hasizomtorna, nem a megszokott földön fetrengős gyakorlatokkal, hanem állva lábemelésekkel és önmagában feszítésekkel történik az erősítés. Gyakorlat kell hozzá, hogy jól csináljuk, mert hozzászoktunk a felüléshez/haspréshez, és figyelni kell, mikor feszül állva is a has, de hatásosnak gondolom.
Az első részben, illetve az edzés nagy részében állva végzik a gyakorlatokat, az utolsó pár percben van pár gyakorlat talajon és a végén 2-3 perc nyújtás.
Az egész edzés vidám, gyorsan eltelik. Nekem tetszenek az olyan terek, ahol a falon szépen kidolgozott testek képei vannak a falon, ösztönzőleg hat. Egy Leslie Sansone féle gyaloglós torna után el tudom képzelni.

1 megjegyzés:

Carmenitasubs írta...

Nekem van több ilyen Shaun T-s videóm. Kb. egy hónapja kezdtem el fitnesz dvd-ket töltögetni és Shaun T videói az elsők között voltak amiket kipróbáltam. Kb egy hét után (napokat összeadva, mert volt olyan nap hogy nem csináltam) kezdett látszani valami hasizom kezdemény. Ettől függetlenül a felkaromban valahogy jobban éreztem az izomlázat, de a lényeg, hogy tényleg használ.

Ma találtam rá erre a blogra, nagyon tetszik!